• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сірик звільнив Лозинського
    Опубликовано: 2005-12-09 12:01:00
    В.о. міського голови Львова Зеновій Сірик звільнив заступника міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою Василя Лозинського із займаної посади.

    Відповідне розпорядження в.о. міського голови підписав 5 грудня, коли Василь Лозинський, за словами Сірика, перебував на роботі.

    Як пояснив в.о. міського голови депутатам міськради на сьогоднішньому засіданні сесії, він звільнив Василя Лозинського за незадовільну роботу.

    Зеновій Сірик на брифінгу розповів, що пропонував Василю Лозинському подати самому заяву про звільнення, але він відмовився. У зв’язку з цим Сірик не виключає, що Лозинський оскаржуватиме в суді рішення про його звільнення.

    Василь Лозинський був призначений заступником міського голови Львова з питань містобудування та землеустрою у 2002 році, коли посаду міського голови обіймав Любомир Буняк.

    Після дострокового припинення повноважень міського голови Любомира Буняка Василь Лозинський тривалий час перебував на лікарняному.
     
    "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.