• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Нафтогаз України" захистить національні інтереси
    Опубликовано: 2005-12-14 14:12:00
    Вчора, 13 грудня, з трибуни Верховної Ради представник групи Народного Блоку Литвина Микола Нощенко, виступаючи з приводу ситуації у переговорному процесі щодо ціни на російський газ між НАК „Нафтогаз” та Газпромом Росії, заявив наступне: ”Сьогодні у Москву на переговори їздять здебільшого непрофесіонали, а амбітні фахівці, які не знають російської мови у прямому і переносному значенні і сприймають сам переговорний процес по ціні газу на 2006 рік суто вузьким питанням, які, на їх переконання, можна вирішити шляхом економічного шантажу і погроз на державному рівні.” Далі пан Зощенко уточнив, кого саме він вважає „амбітними непрофесіоналами, що не знають російської мови”: „Із публічних заяв публічних людей – Кінаха, Івченка, Плачкова – можна зробити висновок про відсутність у влади чіткої довгострокової стратегії перспективи щодо забезпечення України енергоресурсами. І можна сказати, що саме цих політиків і не чує Росія.”
     
    Колишній член фракції „За єдину Україну!” та політичної партії „Трудова Україна”, пан Нощенко вимагає від Президента України „визначити впливових політиків і фахівців для переговорів з Росією із відповідними повноваженнями”. Відтак, Голова правління НАК „Нафтогаз України”, секретар РНБОУ та міністр палива та енергетики для фракції блоку Литвина не є „впливовими політиками та фахівцями для переговорів з Росією”.
     
    Природно, що для представників колишнього режиму Кучми вести переговори з Росією з угодовницьких позицій є нормальним явищем, отже, відстоювання національних інтересів з боку Голови правління НАК „Нафтогаз України”, Голови Конгресу Українських Націоналістів Олексія Івченка є для „народника” „економічним шантажем”. Якщо тільки економічний шантаж та погрози можуть вплинути на намагання новітньої Російської імперії „трубою” прив’язати Україну до себе, то українська влада зобов’язана використовувати усі можливі засоби для відстоювання інтересів Української держави. Навіть якщо це суперечитиме інтересам окремо взятої фракції Верховної Ради імені фігуранта „плівок мельниченка” Литвина.
     
     Прес-служба КУН


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.