• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Москаль: Людина із заплямованою репутацією не може працювати в органах влади
    Опубликовано: 2005-12-14 17:35:00
    „Людина із заплямованою репутацією, яку будь-коли притягнуто до кримінальної або іншої відповідальності, не може працювати в органах влади на керівних посадах”, - так висловив свою позицію голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, ознайомившись із матеріалами статті „Губернатора за язык не тянули» міського суспільно-політичного видання „Сердитая газета” №30, грудень 2005 року. В статті йдеться про заступника голови Лутугинської райдержадміністрації Павла Мигаля, якого, на думку автора статті Сергія Сорокіна, протизаконно призначили на цю посаду через судимість Мигаля.

    На цей час Павло Мигаль знаходиться у відпустці, після закінчення якої, згідно розпорядження голови Лутугинської райдержадміністрації від 5 грудня 2005 року №781, його буде звільнено за згодою сторін з 13 січня 2006 року. Також за підписом голови Луганської облдержадміністрації відправлено подання Президенту України щодо звільнення із займаної посади голови Лутугинської райдержадміністрації Григорія Пригеби.
     
     Луганська обласна державна адміністрація


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.