• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк: "Мрію побачити Рух повноправним членом Європейської народної партії"
    Опубликовано: 2005-12-16 15:12:00
    Голова Народного Руху України, Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк взяв участь у засіданні саміту Європейської народної партії, який проходить у Брюсселі на запрошення Голови ЄНП п.Мартенса.
     
    Як зазначив Борис Тарасюк: "Не часто доводиться зустрічати на одному заході лідерів і високих посадовців майже з усіх країн Європейського Союзу. Тільки 12 прем'єр-міністрів з країн-членів ЄС, які були присутні на саміті, свідчать про надзвичайну вагу таких, на перший погляд, неформальних зібрань."
     
    На думку Голови НРУ Б.Тарасюка, який вже вдруге бере участь у роботі саміту ЄНП, "факт запрошення НРУ в якості спостерігача до ЄНП підкреслює важливість, яка останнім часом спостерігається в ЄС щодо України після Помаранчевої революції. Попереднє рішення робочої групи про надання Руху статусу спостерігача в ЄНП зумовлено, в першу чергу, спільністю цінностей та ідеологій, які сповідує Європейська народна партія і Народний Рух."
     
    "Мрію побачити Рух повноправним членом ЄНП, а рухівських представників - депутатами Європарламенту. Але це можливо тільки у випадку реалізації нашого прагнення щодо набуття Україною повноправного членства в ЄС" - підкреслив Лідер партії.
     
    Прес-служба НРУ  


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.