• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко повернув до ВР Закон щодо оподаткування спадщини
    Опубликовано: 2006-01-10 09:19:00

    Президент України зі своїми пропозиціями повернув для повторного розгляду Верховною Радою Закон «Про внесення змін до Закону України «Про податок з доходів фізичних осіб» щодо оподаткування спадщини», прийнятий Верховною Радою України 22 грудня 2005 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Законом пропонується надання суттєвих пільг з оподаткування операцій з продажу об'єктів нерухомого майна та об'єктів спадщини, зокрема застосування нульової ставки податку з доходу, отриманого членом сім'ї спадкодавця першого ступеня споріднення у вигляді вартості будь-якого об'єкта спадщини, зменшення з 15 до 5 відсотків ставки податку з доходу, отриманого спадкоємцями, які не є членами сім'ї спадкодавця першого ступеня споріднення, а також зменшення удвічі (з 30 до 15 відсотків) ставки податку при отриманні спадщини від спадкодавця-нерезидента.

    Такі положення не узгоджуються з основними положеннями Бюджетного кодексу України, Законів України «Про систему оподаткування» та «Про Державний бюджет України на 2006 рік». Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме міністр фінансів Віктор Пинзеник.

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.