• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Тернопільській області буде створено стратегічний план розвитку краю на 2006 рік
    Опубликовано: 2006-01-10 11:28:00

    На цьому наголосив сьогодні, під час проведення апаратної наради, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Стойко.

    Керівник облдержадміністрації доручив структурним підрозділам ОДА розробити стратегічні напрямки розвитку для кожної з галузей народногосподарського комплексу, після опрацювання яких буде сформовано загальну стратегію розвитку регіону на 2006 рік.

    “Це не є щось нове, адже ми працювали в такому режимі і у 2005 році. Створення такого плану дасть можливість нам чітко побачити напрями, в яких слід рухатись, аби зберегти та примножити ті добрі починання, фундамент яких було закладено на Тернопільщині в 2005 році” – наголосив Іван Стойко.

    Звертаючись до керівник управлінь та відділів облдержадміністрації, Іван Стойко закликав їх зберігати командний дух, незважаючи на їх симпатії до тієї чи іншої політичної сили та беручи до уваги, що виборча кампанія вступила в свою активну фазу.

    “Ми повинні працювати для людей, для регіону та для України. Політика – політикою, а господарка – господаркою. Співпраця лебедя, рака та щуки, як відомо, до нічого доброго не призвела. Лише командна праця дасть можливість досягти належних результатів” – зазначив голова облдержадміністрації.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.