• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров відзвітує в ВР про причини газової кризи
    Опубликовано: 2006-01-10 11:36:00

    Верховна Рада України о 12.30 має намір заслухати звіт Кабміну щодо його роботи із забезпечення країни енергоносіями і про причини та наслідки газової кризи, яка була врегульована відповідними угодами від 4 січня 2006 року. Таке рішення було ухвалене на засіданні погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп.

    Зокрема, спікер Ради Володимир Литвин виступив з пропозицією заслухати інформацію уряду саме о 12.30. В той самий час Литвин підкреслив, що вчора він офіційно звернувся до Прем’єр-міністра Юрія Єханурова дати вичерпні відповіді на засіданні парламенту на відповідну тему.

    За словами спікера, Єхануров запропонував нардепам розглянути дане питання у вівторок на вечірньому пленарному засіданні о 16.00. Єхануров обгрунтував таке прохання тим, що зранку у нього низка протокольних заходів.

    Литвин сказав, що необхідно дати Кабміну час, щоб провести серйозну розмову і «поставити всі крапки і у даному питанні». Передбачається також, що з цього питання буде заслуханий звіт Єханурова, а також йому буде поставлена низка питань депутатів.

    Крім того, планується заслухати звіти міністра палива і енергетики Івана Плачкова, міністра закордонних справ Бориса Тарасюка і голови «Нафтогазу України» Олексія Івченка.

    "proUA.com"  



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.