• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Різдво на кордоні
    Опубликовано: 2006-01-10 12:50:00

    На Різдвяні свята обстановка на українських кордонах була спокійною. Пояснюється це доволі просто: і контрабандисти, і переправники нелегальних мігрантів відпочивали. А от у пунктах пропуску спостерігалось суттєве збільшення потоку осіб та транспортних засобів. Так, протягом трьох минулих днів кордон перетнуло понад 653 тисячі осіб та близько 108 тисяч одиниць транспорту.

    За незаконне перетинання державного рубежу співробітники Держприкордонслужби затримали 57 іноземців та наших співвітчизників, 15  з них - нелегальні мігранти. Ще 345 іноземців, з яких 61 потенційний незаконний мігрант, з різних причин не були пропущені через кордон. Крім цього, не змогли виїхати за кордон на оздоровлення та відпочинок 147 українських дітей через відсутність визначених вітчизняним законодавством документів.

    Також прикордонники на різних ділянках вилучили контрабандних товарів та валюти на загальну суму близько 55 тисяч гривень.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.