• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Жижко: "Опозиція робить "бульку" з газу"
    Опубликовано: 2006-01-10 14:38:00

    "Внесення до порядку денного сьогоднішнього засідання Парламенту так званого питання про недостатню роботу уряду щодо залагодження газової кризи не має під собою ніяких фактичних підстав і не матиме конструктивних наслідків ,- заявив в інтерв'ю сайту RAZOM член Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Сергій Жижко. - Це чергова булька певних політичних сил, яким хочеться перед парламентськими виборами показати себе борцями за інтереси народу".

    "Економічні результати газової кризи вочевидь відрадні для нас, - наголосив народний депутат. - Україна одержує голубе паливо за найнижчою в Європі ціною (після Білорусі), зберегла можливості імпорту туркменського газу і забезпечила свій газовий баланс на найближчі 5 років. Ми відхилили виставлені Росією ціни як 230, так 160 доларів за тисячу кубометрів палива. Крім того, країна буде одержувати 2,4 млрд. доларів живими грошима за транспортування російського газу до Європи, чого раніше не було".

    "Я і мої колеги по депутатській фракції глибоко переконані, що нова влада і уряд Єханурова успішно вивели Україну зі складної ситуації. А чергова передвиборна булька, яку намагається роздути опозиція, в черговий раз лусне".

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.