• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська ОДА пропонує прийняти обласний бюджет до 13 січня
    Опубликовано: 2006-01-10 16:30:00

    Обласною адміністрацією подано на розгляд та затвердження Львівської обласної ради проект обласного бюджету на 2006 рік. Про це повідомила прес-служба ЛОДА. За словами начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Олега Демківа, минулого тижня управлінням підготовлено і подано на розгляд та затвердження Львівської обласної ради проект обласного бюджету на 2006 рік.

    Одночасно запропоновано прийняти його до 13 січня 2006 року, як це вимагає Бюджетний кодекс, а саме протягом 14 днів з дня опублікування Закону України „Про Державний бюджет України на 2006 рік”, що дозволить забезпечити своєчасну та в повному обсязі виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ обласного підпорядкування з врахуванням підвищення з 1 січня 2006 року її мінімального розміру до 350 гривень та відновлення міжпосадових співвідношень в оплаті праці.

    ". VIP "Vлада I Pолітика"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.