• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кандидатом на посаду міського голови Львова від НСНУ буде Садовий чи Сірик
    Опубликовано: 2006-01-10 17:18:00

    Львівська міська організація НСНУ буде розглядати кандидатури в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика та головою ГО „Самопоміч” Андрієм Садовим для висунення на виборах міського голови Львова. Про це повідомив голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк. Нагадаємо, що раніше НСНУ також розглядала кандидатуру першого заступника міського голови Львова Мирослава Сеника, однак, за даними агентства, він відмовився від претензій на цю посаду.

    „Офіційно він не відмовився, але він не проявляє активності”, ― сказав Мандюк, зазначивши, що скоріш за все НСНУ обиратиме між двома претендентами. 17 січня 2006 року конференція міської організації НСНУ обере свого кандидата на висунення від Блоку Ющенка на виборах міського голови Львова.

    Як повідомляло агентство, раніше в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик, перший заступник голови Львівської ОДА Мирослав Сеник та голова ГО „Самопоміч” Андрій Садовий звернулися до ЛМО НСНУ з проханням підтримати їх кандидатури на виборах міського голови Львова.

    "ВГОЛОС"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.