• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко: Україна виступає з ініціативою розвитку регіональних програм ЮНІСЕФ
    Опубликовано: 2006-01-17 14:07:00

    16 січня 2006 року у штаб-квартирі ООН відкрилась перша чергова сесія Виконавчої Ради Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у цьому році, де нашу державу представляє делегація на чолі з Міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком.

    Глава делегації України, який відкрив дискусію з обговорення доповіді Виконавчого директора ЮНІСЕФ Енн Венеман, відзначив ефективну діяльність Фонду. Зокрема, його роботу щодо захисту інтересів дітей. Юрій Павленко наголосив на необхідності продовжувати співпрацю, яка спрямована на досягнення Цілей розвитку Тисячоліття та рішень Всесвітнього саміту – 2005.

    Міністр поінформував зібрання про заходи, які вживаються Президентом України, Урядом нашої держави для надання дієвої допомоги дитинству та молоді. Зокрема, Юрій Павленко повідомив про розробку проекту Національного плану дій в інтересах дітей на 2006-2016 роки.

    Міністр виступив з ініціативою розвитку в Україні регіональних програм ЮНІСЕФ, які б мали європейський вимір та сприяли європейській інтеграції країн регіону.

    Такими програмами могли б стати проекти з подолання соціально небезпечних хвороб - ВІЛ, туберкульозу та наркоманії. Серед важливих напрямків співпраці – реформа систем опіки, піклування, усиновлення, захист прав дітей, а також програми, спрямовані на викорінення насильства у сім’ї та використання дитячої праці.

    Довідка:

    Україна є членом Виконавчої Ради ЮНІСЕФ на період до кінця 2007 року. До складу Виконавчої Ради входять 36 країн-членів ООН.

    Прес-служба Міністерства України у справах молоді та спорту



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.