• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гриценко: "Орендна плата за використання Чорноморським флотом РФ об’єктів у Криму може бути збільшена"
    Опубликовано: 2006-01-17 14:12:00

    Про це глава вітчизняного оборонного відомства заявив у своєму інтерв’ю газеті „Комерсант”, яке оприлюднено 17 січня.

    Міністр оборони не виключає, що орендна плата за перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Криму та використання ним об’єктів інфраструктури може бути збільшена Україною до 400 мільйонів доларів США.

    - Цілком можливо, що порядок цифр буде саме такий. Адже це Крим, курортна зона, попит на землю дуже великий, а пропозиція – обмежена, - пояснив міністр.

    У той же час Анатолій Гриценко відзначив, що він не є економістом, щоб давати власні оцінки. Однак, за його словами, він вважає, що ринкова орендна плата буде у багато разів вище нинішньої.

    На думку міністра оборони України, підвищення орендної плати можливо.

    - Якщо у самому головному, енергетичному секторі двосторонніх відносин, кардинально переглядаються діючі угоди і стосунки з категорії „братських” переводяться у категорію „справедливих ринкових”, то цілком логічно припустити, що подібні підходи будуть втілюватися й у інших секторах українсько-російських відносин.

    Прес-служба МО



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.