• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся із Спікером Шведського Риксдагу
    Опубликовано: 2006-01-17 14:23:00

    17 січня ц.р. у ході візиту до Швеції Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк зустрівся із Спікером Шведського Риксдагу Бйорном фон Сюдовим та іншими членами парламенту.

    На початку зустрічі Б.Тарасюк висловив вдячність шведському парламенту за послідовну підтримку демократичних змін в Україні та курсу нашої держави щодо набуття членства в ЄС.

    Зі свого боку Б. фон Сюдов від імені шведського парламенту ще раз підтвердив підтримку з боку Ригсдагу політичних та економічних реформ в Україні, а також заходів, які здійснюються Урядом України у сфері європейської інтеграції.

    Б.Тарасюк високо оцінив підсумки візиту в Україну делегації глав парламентів Балто-Скандинавського регіону, який відбувся восени 2005 року, висловився за поглиблення міжпарламентського співробітництва в рамках Ради держав Балтійського моря.

    У ході зустрічі сторони обговорили широке коло питань двостороннього співробітництва та міжнародного життя.

    Б.Тарасюк, зокрема, охарактеризував ситуацію в регіоні та кроки нашої держави спрямовані на активізацію регіонального співробітництва, насамперед відносин з РФ.

    Окремо сторонни обговорили співробітництво між Україною і Швецією в рамках Ради Європи, яке було оцінено як важливий елемент утвердження демократичних норм і стандартів.

    Прес-служба МЗС



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.