• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Черкасах відбулися громадські слухання з питань формування бюджету
    Опубликовано: 2006-01-17 17:34:00

    17 січня у сесійній залі Будинку рад м.Черкас вперше відбулися громадські слухання з питань формування бюджету Черкаської області на 2006 рік, у яких взяли участь голови облдержадміністрації О.Черевко, обласної ради В.Павліченко, їх заступники, голови райдержадміністрацій, районних рад, міські голови, народний депутат Л.Усаченко (НСНУ), депутати обласної та міських рад, представники бюджетних організацій, громадськість.

    Заслухано та обговорено доповідь начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації В.Кулеші щодо основних принципів формування бюджету на 2006 рік та його відмінностей від попередніх, наголошено на його соціальній спрямованості. Учасники слухань під час виступів зупинилися на найбільш актуальних проблемах Черкащини, подолання яких вимагає фінансування з державного та обласного бюджетів.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.