• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Івченко: Ціна на газ для України буде незмінною упродовж 5 років
    Опубликовано: 2006-01-17 17:39:00

    Ціна природного газу, що постачатиме до України створене «Нафтогазом» і «РосУкрЕнерго» спільне підприємство, буде незмінною впродовж п'яти років. Про це повідомив керівник НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко. Він стверджує що вартість газу й надалі залишиться у 95 доларів за тисячу кубометрів.

    Спільне укрансько-російське підприємство створять уже цього тижня і лише потім будуть підписані всі необхідні угоди. Івченко запевняє - якщо документи підпишуть, то на вартість газу не впливатиме жоден зовнішній чинник.

    Олексій Івченко, голова НАК "Нафтогаз":

    - Нам все рівно, від кого купувати газ по 95 доларів. Ми хочемо його купити по 95 доларів, і ми його купуємо і будемо купувати по 95 доларів. І нам все рівно від кого - чи від "Газпрому", чи від "РосУкрЕнерго", чи від будь-кого іншого, чи від чорта лисого, але по 95 доларів. Я ще раз кажу: нас не повинно цікавити те, що буде діятись за межами України.

    "5 канал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.