• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Переміщення полку морської піхоти ЧФ Росії до міста Генічеськ незаконні
    Опубликовано: 2006-01-17 17:55:00

    Міністерство закордонних справ України вважає незаконними несанкціоновані переміщення полку морської піхоти Чорноморського флоту Росії до міста Генічеськ для охорони навігаційно-гідрографічного об'єкта "Марс-75".

    Про це повідомив перший заступник міністра закордонних справ Володимир Огризко. Він нагадав, що згідно з угодою про статус та умови перебування флоту, такі пересування можуть відбуватися лише за узгодженням з українською стороною. За словами дипломата, найближчим часом Київ направить Москві ноту протесту щодо цієї ситуації.

    Володимир Огризко, перший заступник Міністра закордонних справ:

    - Ми маємо нарешті провести інвентаризацію. Ми виходимо з того, що в цьому зацікавлена і російська сторона і що жодних перешкод у зв'язку з цим ми не матимемо. В іншому випадку це буде очевидним порушенням з боку російської сторони взятих на себе зобов'язань.

    "5 канал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.