• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк розповів про українсько - російські взаємини
    Опубликовано: 2006-01-24 15:05:00

    «Якщо говорити про прогнозованість цих відносин, то я думаю, що гарантами врегулювання проблем є обидва президенти, Віктор Ющенко і Володимир Путін, які мають добрі особисті взаємини».

    Борис Тарасюк: «Не є дивиною, що час від часу в українсько-російських взаєминах виникають проблеми. Якщо порівняти гостроту цих проблем з початком 90-х, то можу сказати, що у нас були часи значно гірші, коли наші взаємини розвивалися значно більш драматично... Але якщо дивитися за великим рахунком, то і Україна, і РФ показали всьому світові приклад вирішення найгостріших проблем, які не мали прецедентів в світі... Всі ці проблеми між Україною та Росією були вирішені, хоча драматичних прогнозів було достатньо».

    «Нинішній етап розвитку українсько-російських взаємин, проблеми, які виникають, також пов’язані з тим, що йде процес звикання партнерів один до одного, вироблення нових правил поведінки. На мою думку ці правила поведінки є більш прогнозованими, відвертими і зрозумілими як для наших партнерів на Сході, так і для наших партнерів на Заході, - підкреслив Борис Тарасюк. - Якщо говорити про прогнозованість цих відносин, то я думаю, що гарантами врегулювання проблем є обидва президенти, Віктор Ющенко і Володимир Путін, які мають добрі особисті взаємини».

    Прес-служба НРУ

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.