• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівщина залишилась без губернатора
    Опубликовано: 2006-01-24 15:31:00

    Голова обласної адміністрації Петро Олійник подав заяву на відпустку до парламентських виборів, на які він йде за списком про-президентського блоку "Народний Союз "Наша Україна". А колишній мер Одеси Руслан Боделан готовий у будь-який момент повернутися в Україну і постати перед судом. Про це заявив його адвокат в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

    Водночас представник колишнього високопосадовця не зміг ані підтвердити, ані спростувати заяву міністра Юрія Луценка, що Боделан отримав російське громадянство. Водночас, адвокат зазначив - колишній мер відмовився від пропозиції Партії Регіонів увійти до її передвиборного списку, аби йому не закидали бажання набути депутатську недоторканність. Нагадаємо, Боделан зник з Одеси у травні минулого року, коли його запросили на допит як фігуранта цілої низки справ.

    Телеканал 1+1 



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.