• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відомі політики зіграють у театральній виставі
    Опубликовано: 2006-01-24 16:14:00

    Леонід Кравчук, Наталя Вітренко, Нестор Шуфрич та інші політики - у театральній виставі. Щоправда, їхні ролі виконують професійні актори. П’єса про будні Верховної Ради під назвою “Фракція” муніципального театру “Київ” збирає чимало потенційних виборців. Хоча, кажуть автори вистави, прем’єра та агітаційна кампанія збіглися у часі випадково.

    Реальних героїв у виставі зовсім немає, – наполягає режисер. Це, мовляв, сатира на абстрактних представників влади. У виставі “Фракція” депутати прагнуть легалізувати проституцію. Рішення залежить від розміру хабара. Жодного реального прізвища не називають. Утім, зовнішність і політична риторика до болю знайомі. Публіка впізнає Марченка, Шуфрича, Кравчука, Шкіля. Жоден із прототипів вистави не бачив.

    Валерій Неветров, режисер вистави: ”Шуфрич, ми запросили його, не тому що він у виставі, просто він мені подобається, але його люди сказали, він зараз зайнятий. Були помічники депутатів і вони всі з задоволенням”. П’єсу написав депутат Київради. Каже, працював над нею п’ять років - записував найяскравіші репліки із сесійної зали. Сам тоді депутатом іще не був.

    Олександр Прогнимак, автор п’єси: ”Во мне сидел протест, рвался наружу, потому что правительство живет одной жизнью, а народ – другой. Я хотел показать людям и политикам, как не надо служить, если будут меня сильно просить, напишу и положительную пьесу”.

    Представники провладних партій уже просили позичити виставу як передвиборну агітацію - драматург відмовив. Сам він належить до опозиції, а у п’єсі висміяні його політичні соратники. Є у спектаклі і критика чинної влади. Але покажуть його вже після виборів.

    "Новий Канал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.