• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олійник допоможе сиротам
    Опубликовано: 2006-01-25 10:33:00

    Сьогодні лідери Блоку «Олійника – Сироти» Борис Олійник і Михайло Сирота презентують у Львові нову програму, спрямовану на надання реальної допомоги дітям-сиротам. Про це Західній інформаційній корпорації повідомила прес-служба Блоку «Олійника – Сироти».

    «Про початок акції «Частинка твого тепла – сиротам», що повинна стати однією із найбільш масштабних акцій у Західній Україні, зокрема у Львові, повідомить «батько Конституції України» Михайло Сирота. До слова також долучиться відомий український поет, віце-президент Парламентської Ради Європи, голова Українського фонду культури, Герой України Борис Олійник», – йдеться у повідомленні.

    У повідомленні також зазначено, що під час прес-конференції лідерів блоку «Олійника – Сироти»буде зроблено офіційну заяву щодо стану розслідування резонансних справ в Україні. Зокрема, адвокат у справі Георгія Гонгадзе Андрій Федур зосередить увагу на правовому аспекті розгляду справи і обставинах, що перешкоджають завершенню справи.

    Довідка ЗІКу.

    Прес-конференція відбуватиметься після зустрічі з мешканцями Львова, що розпочнеться у Будинку вчених о 12-й годині і триватиме до 13-ої год.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.