• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Батьківщина" назвала свого кандидата на посаду Луцького міського голови
    Опубликовано: 2006-01-25 10:42:00

    Першим кандидатом на посаду Луцького міського голови офіційно висунуто голову фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді, члена Європейської асоціації судинних хірургів Володимира Литвинюка. «Я йду не сам, а з новою, молодою і перспективною командою, щоб керувати по-іншому – відкрито, чесно і прозоро. А не маніпулювати законами, як цього за багато років навчилася теперішня міська влада...», – заявив після об’єднавчої партійної конференції Блоку Юлії Тимошенко під час прес-конференції Володимир Литвинюк.

    Він вважає, що треба змінювати саму систему цієї влади, її стосунки з простими людьми: «Після Майдану ми стали інші. Ми усвідомили, що можемо самі вирішувати свою долю. Ми змінили Кучму, який займав своє крісло два терміни, змінимо й нинішнього мера Кривицького, який добуває вже свій третій строк. Пішов Кучма – піде й Кривицький!».

    Відповідаючи на запитання журналістів, Володимир Литвинюк висловив свою думку з багатьох проблем міського життя, при цьому зауважив, що в його команди є комплексна програма розвитку міста і територіальної громади.

    Зокрема, що стосується роботи в міській раді, він сказав: «За два скликання я побачив, що ця система, на жаль, непрозора і громада не має достатнього контролю над діями влади. Я переконався в цьому, працюючи спершу в комісії з дотримання прав людини, законності і гласності, згодом у комісії із земельних питань... Треба змінювати структуру депутатських комісій. Тільки тоді можна робити все прозоро і відкрито. Ми часто нарікаємо на наші закони. Насправді закони у нас чудові. Тільки махінаторів багато. І вони у владі настільки «професійно» працюють, що навіть фіскальні органи не завжди можуть «докопатися». Це вже «вищий пілотаж», коли між законами знаходять таку шпаринку, через яку можна нібито законно провести будь-яке беззаконня. Настав час змінювати тих, хто багато років вчився маніпулювати законами...».

    У прес-конференції взяли участь народний депутат України Євген Кирильчук, перший номер списку «Батьківщини» в депутати обласної ради, голова Ківерцівської РДА Анатолій Грицюк, голова Луцької МО «Батьківщина» Олександр Вікторов.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.