• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закарпатська "Наша Україна" затвердила список кандидатів у депутати облради
    Опубликовано: 2006-01-25 10:46:00

    22 січня відбулася міжпартійна конференція Закарпатського обласного виборчого Блоку „Наша Україна”. Делегатів на це зібрання напередодні обрали політичні сили, які входять у коаліцію – НСНУ, ПППУ та КУН. Про це Західній інформаційній корпорації повідомили в прес-службі обласного виборчого штабу блоку “Наша Україна”.

    Конференція затвердила список кандидатів у депутати обласної ради від Блоку „Наша Україна”. Очолив його міністр з питань надзвичайних ситуацій України Віктор Балога. До першої п’ятірки увійшли: професор, ректор УжНУ Микола Вегеш; член параолімпійської збірної України, гіннесівський рекордсмен Олександр Сухан; директор Мукачівської трикотажної фабрики „Мрія” Галина Гороховська та професор, завідувач кафедри неврології і нейрохірургії УжНУ Володимир Смоланка.

    Делегати також схвалили Програму Блоку, його представника у територіальній виборчій комісії та уповноважених осіб.

    Голова Закарпатської облорганізації Партії промисловців і підприємців України Іштван Цап зазначив: „На конференції було дотримано усіх домовленостей, передбачених угодою про створення блоку політичних партій „Наша Україна”, і це вселяє надію на збереження партнерських стосунків у подальшому. Ми переконані, що на виборах до обласної ради нас підтримає щонайменше 30% закарпатців і „Наша Україна” стане однією з найвпливовіших політичних сил краю. Тому ми дивимося у майбутнє з оптимізмом і налаштовані на перемогу”.

    Голова Закарпатського осередку Конгресу українських націоналістів Василь Гурзан заявив: „Патріотичним силам України нині слід так само об’єднатися, як це було під час президентських виборів у 2004-му, бо маємо приклад спільних дій антидержавних сил для повалення уряду Юрія Єханурова. Розуміючи це, у блок „Наша Україна” об’єдналися справжні патріоти України і Закарпаття для того, щоб спільно реалізувати демократичні зміни. Не беруся прогнозувати кількість голосів виборців, що їх здобуде в області „Наша Україна”, але гадаю, що їх буде найбільше з-поміж усіх політичних сил, які братимуть участь у перегонах”.

    Лідер Закарпатської організації партії „Народний Союз Наша Україна” Віктор Балога зауважив: „Відповідно до конституційних змін, які вже вступили або ще вступлять у силу, органи місцевого самоврядування – ради – отримають великі повноваження, отож представляти у них інтереси мешканців краю – це велика відповідальність. Тому „Наша Україна” у свій список кандидатів у депутати обласної ради включила чесних, компетентних, порядних, відомих у краї людей, які, вважаю, забезпечать вирішення тих, проблем, які стоять перед Закарпаттям”.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.