• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Павленко привітав молодь з Днем студента
    Опубликовано: 2006-01-25 14:24:00

    Дорогі друзі!

    Від усього серця хочу привітати з Днем студента!

    Вже протягом двох століть вся студентська братія саме в День Тетяни відзначає своє “професійне” свято.

    Студентські роки – це прекрасна, неповторна пора. Пора надій і великих звершень, наполегливої праці, професійного визначення, вибір власної життєвої позиції. А ще – це найщасливіші роки молодості, палкого кохання, буяння мрій, бажання жити і творити.

    Студенти – це люди, котрі мають особливий статус, своєрідний менталітет, свої політичні уподобання, погляд на державу, в якій їм жити та працювати.

    В усі часи престижно було володіти таким омріяним і таким бажаним студентським квитком, адже студенти – інтелектуальна, політична та ділова еліта, плеяда майбутніх діячів культури і мистецтва, надія та гордість кожної країни.

    Хочеться побажати Вам наполегливості у досягненні мети, щоб у ваших серцях завжди палав вогонь молодого завзяття, надії та любові. Ваша творча уява, енергія й невичерпний потенціал мають важливе значення для подальшого розвитку та процвітання України.

    Пам’ятайте – майбутнє належить компетентним, цілеспрямованим особистостям, які крокують у ногу з часом. Саме ці якості дозволять Вам реалізувати себе, знайти своє достойне місце в суспільстві, стати справжніми господарями своєї долі.

    Щиро Ваш!

    Міністр Юрій Павленко

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.