• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Засідання в справі Гонгадзе перенесли на 1 лютого
    Опубликовано: 2006-01-25 14:55:00

    Судове засідання у справі вбивства журналіста Георгія Гонгадзе сьогодні знову перенесли. Цього разу на початок лютого.

    Згідно з рішенням колегії суддів Апеляційного суду Києва, перенесли засідання тому, що був відсутній представник Мирослави Гонгадзе. Як відомо, під час засідання, що відбулося два дні тому після чергової перерви до зали не з’явилася представниця Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко. Водночас суддя продовжила засідання.

    Як сповістив після завершення засідання адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур, він і надалі наполягатиме на виклику до зали суду в якості свідків осіб з того списку, який він оголосив. Це – Микола Мельниченко, екс-президент Леоніда Кучма, екс-голова СБУ Леонід Деркач, спікер парламенту Володимир Литвин і президент Віктор Ющенко.

    Причиною затягування справи адвокат вважає той факт, що у справі фігурують прізвища високопосадовців як колишньої, так і нинішньої влади. Андрій Федур, адвокат: «Сьогодні мали відбуватися допити підсудних по справі. На жаль, так трапилося, що захворіли представники потерпілої, тому ці слухання відклали. Сподіваюся, що далі ці слухання будуть проводитися у визначені строки. Хотів би побажати всім учасникам міцного здоров’я бо цей процес треба слухати».

    "НТН"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.