• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров зустрівся зі студентами та викладачами Києво-Могилянської академії
    Опубликовано: 2006-01-26 09:52:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров зустрівся із студентами та викладацьким складом Магістерської програми з економіки Національного університету „Києво-Могилянська академія”.

    Під час зустрічі Юрій Єхануров повідомив, що на початку лютого цього року він, разом з міністром економіки Арсенієм Яценюком ще раз відвідають НаУКМА і презентують програму стратегічного розвитку України. Як зазначив Юрій Єхануров – така зустріч буде надзвичайно важливою, він і розробники програми розраховують почути від студентів здорову, виважену і конструктивну критику програми.

    Виступаючи перед присутніми, Прем’єр-міністр наголосив, що зараз, у будь-яку програму, у будь-який бізнес-план необхідно вносити дуже важливий аспект – витрати на інформаційне забезпечення.

    Підкреслюючи важливість інформаційної підтримки програм та ініціатив Уряду, Юрій Єхануров навів приклад „м’ясо-молочної інформаційної війни” між Росією та Україною, яка зараз відбувається. Зокрема, Юрій Єхануров наголосив, що фактично, маніпулюючи інформацією про м’ясо, Росія перенесла акцент на молоко та молочні продукти, які у значно більшій кількості експортуються Україною до Росії.

    Під час зустрічі Юрій Єхануров відповів на запитання студентів та викладачів. Зокрема, торкаючись питання стосовно зацікавленості західних інвесторів Україною, Юрій Єхануров повідомив, що минулого року відбувся різкий спад інтересу західних інвесторів до України через оголошення реприватизації. „Якщо у країні можлива реприватизація, то для інвесторів така країна не стабільна і вони чекають, коли ситуація стане стабільною” - сказав Юрій Єхануров.

    Багато питань стосувалися газової проблематики. Зокрема Юрій Єхануров наголосив на необхідності переходити в Україні на енергозберігаючі технології і це, за словами Глави Уряду, буде одним з основних пріоритетів діяльності Уряду.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.