• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія Віче пропонуватиме у Львівську облраду 5-10 осіб
    Опубликовано: 2006-01-26 10:55:00

    «Партія «Віче» пропонуватиме до Львівської обласної ради 5-10 кандидатів. Ці люди будуть професіоналами, кожен з них окремо має запропонувати власний конкретний, чіткий і детальний план розвитку Львівщини, а також поставити підпис під Громадсько-політичним договором із ГО «Віче України» про можливість відкликання депутата». Про це сьогодні, 25 січня, під час прес-конференції у Львові розповів голова ГО «Віче України» Ігор Дідковський.

    За словами І.Дідковського, формування виборчих списків від «Віче» - це «видовище не для слабохарактерних».

    «Сьогодні о 18-ій годині у нас буде зустріч із львівськими представниками «Віче», після якої й буде офіційно озвучено прізвища тих, хто буде у партійних списках до Львівської обласної та міської рад», – зазначив І.Дідковський.

    Голова ГО «Віче України» також розповів, що виборча кампанія партії «Віче» вестиметься не за принципом «розкрути» лідера, а навпаки – на агітаційних бігбордах будуть усі регіональні члени команди.

    "Західна iнформаційна корпорація"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.