• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Єхануров: Україну не зігрієш серцем з біг-борду
    Опубликовано: 2006-01-26 12:36:00

    “Не можна обігріти Україну жаром серця з біг-борду, - так прокоментував прем'єр-міністр України Юрій Єхануров нападки на уряд з боку Юлії Тимошенко за підписану газову угоду в ході прес-конференції для регіональних і всеукраїнських ЗМІ.

    Коментуючи позицію лідери БЮТу, котра вважає, що підписані 4 січня угоди зачіпають питання національної безпеки нашої держави й Україні потрібно звертатися в Стокгольмський суд, аби відновити постачання газу з боку РФ за цінами, передбаченими раніше підписаними угодами, Єхануров зазначив: “Можна було піти в Стокгольмський суд. Однак, подивіться на градусник за вікном. Без російського газу сьогодні себе комфортно почувати б лише ті, хто сидів би безпосередньо в залі засідань Стокгольмського суду. Людям було потрібно реальне тепло, а жаром серця з біг-борду їх не обігрієш...”

    Єхануров також назвав повідомлення, що з'явилося, про несанкціонований відбір газу Україною черговою інформаційною війною. При цьому він підтвердив, що Україна збільшила споживання газу. За його словами, споживання газу на сьогодні становить 427 млн. кубометрів на добу, з яких 161 млн. кубометрів припадає на населення. Це майже на 70 млн. кубометрів більше, ніж споживало населення при нульовій температурі.

    Прес-служба НСНУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.