• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Качур взяв під особистий контроль ситуацію в Алчевську
    Опубликовано: 2006-01-26 14:50:00

    26 січня 2006 року міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Павло Качур вилетів до Алчевська з метою оперативного вирішення проблем, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася у місті внаслідок аварій на теплотрасі та котельних.

    На сьогодні в місті вже відновлено роботу обох котелень, але ще тривають роботи з підключення до системи теплопостачання близько 300 будинків, ведеться ремонт внутрішньобудинкових систем. Цілодобово на ліквідації наслідків аварії працюють 120 бригад комунальників. Енергопостачання міста в основному відновлено. Планується, що більшість будинків отримає тепло вже до кінця тижня.

    Павло Качур також візьме участь у робочій нараді керівників органів місцевої влади та підприємств ЖКГ, яка проводитиметься спільно з МНС у міськвиконкомі.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.