• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сташевський зустрівся з Кюршадом Тюзменом
    Опубликовано: 2006-01-28 09:15:00

    Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський провів зустріч із Державним міністром Турецької Республіки, співголовою міжурядової українсько-турецької комісії з торговельно-економічного співробітництва Кюршадом Тюзменом.

    Під час зустрічі обговорювались як проблеми, так і позитивна динаміка співробітництва в економічній сфері, поштовх якій надав офіційний візит Президента України до Туреччини. Відзначено достатньо високий обсяг товарообігу між двома країнами та висловлено сподівання щодо його збільшення.

    Турецький міністр відзначив наявність великої кількості господарюючих суб’єктів Туреччини в економічному житті нашої країни, особливо в будівництві, а також проінформував про зацікавленість турецької компанії щодо участі в конкурсі на розробку родовищ корисних копали на чорноморсько-азовському шельфі.

    Особлива увага співрозмовників була приділена питанню вступу України до СОТ, реалізації зони вільної торгівлі в причорноморському регіоні, а також співробітництва в енергетичній сфері.

    Прес-служба КМУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.