• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україні загрожують терористи?
    Опубликовано: 2006-01-28 10:54:00

    Партія Зелених України вважає дії влади у справі щодо протидії тероризму перебільшеними, а співпраця зі структурами НАТО робить країну значно уразливішою з боку терористичних угрупувань. Між Україною та Організацією Північноатлантичного договору утверджена Угода про військово-морські операції. Згідно документу, підкріпленого Указом Голови держави, українські військові візьмуть участь у військово-морських операціях на Середземному морі в рамках операції «Активні зусилля». На думку представників влади, подібні проекти дають можливість українській стороні брати участь у плануванні низки антитерористичних операцій.

    В умовах глобалізації зростає небезпека здійснення різного роду терактів, проте Україна повинна зміцнювати безпеку в межах своєї держави. Участь у проектах військових блоків, наприклад НАТО, навпаки, ставить під загрозу населення України. До того ж, потрібно враховувати, що причинами виникнення тероризму є частково країни, які ведуть з ним активну боротьбу. Зелені вважають, що розглядаючи участь у міжнародних проектах, потрібно обирати такі, які по-справжньому відповідають національним інтересам.

    Прес-служба ПЗУ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.