На Майдані будуть провокатори від Ющенка і Тимошенко?

17 ноя, 09:25

Громадянська партія “Пора” заявляє, що представники радикального оточення екс-прем'єра Юліі Тимошенко і президента Віктора Ющенка готують провокації під час святкування річниці Помаранчевої революції 22 листопада.
 
Про це сказав член політради “Пори” Андрій Юсов у середу на прес-конференції.
“Ми маємо чітку інформацію про те, що зокрема радикальні крила оточення Ющенка і Тимошенко готують певні випади один проти одного. З пропозиціями долучитися до таких випадів зверталися і до “Пори”, - сказав Юсов.
 
За його словами, провокатори мають намір організувати викрики “Ганьба!”, коли на Майдані будуть виступати Ющенко або Тимошенко.
 
“Однозначно, що “Пора" відкидає такі моменти і не буде себе асоціювати з будь-якими провокаційними діями”, - додав член політради “Пори”.
 
У свою чергу, член політради “Пори” Євген Золотарьов не уточнив, які особи зверталися з такими пропозиціями до “Пори”.
 
“Це не є відомі політики. З нами спілкувалися посередники. Хто конкретно в оточенні Ющенка і Тимошенко цим займається, ми сказати не можемо. Ми мали справу з засланцями”, - підкреслив він.
 
Серед інших сил, зацікавлених в провокаціях, Юсов назвав “Братство” Дмитра Корчинського, “сестринство” Наталії Вітренко і всілякого роду маргінальні організації”.
Представники “Пори” закликали правоохоронні органи, політичні партії та громадські організації, які відповідають за запрошення людей на Майдан, уважно стежити за тим, щоб українські громадяни не постраждали в ході тих провокації.
 
“На Майдані буде понад 100 тисяч людей. Адже Помаранчева революція була мирною, і відзначення річниці повинно бути мирним”, - наголосив Юсов.
 
Він запевнив, що “Пора” не дозволить собі брати участь у будь-яких провокаціях. “Ми зі свого боку будемо намагатися забезпечити порядок”, - повідомив Юсов.
 
Українська правда

Адрес новости: http://elcomart.com/show/89054.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua