Бельгійський фермер Том Ван Гоі залучив понад 7 млн. євро в роботу ТОВ «Гранекс-Черкаси»

11 окт, 20:03

За інформацією Золотоніського центру зайнятості, понад 10 років на території Золотоніського краю проводить свою господарську діяльність ТОВ «Гранекс-Черкаси». Під керівництвом досвідченого бельгійського фермера Тома Ван Гоі товариство займається вирощуванням зернових та овочевих культур.

З початку створення і по сьогодні сільськогосподарське підприємство тісно співпрацює з Золотоніським міськрайонним центром зайнятості. За цей час роботу у іноземного роботодавця знайшли 173 особи, направлено та працевлаштовано на роботи тимчасового характеру близько 40 колишніх безробітних.

«Щороку перед початком весняно-польових робіт для ТОВ «Гранекс-Черкаси» центр зайнятості організовує стажування та професійне навчання безробітних, які потім працюють в господарстві протягом всього сезону на посадах: трактористів-машиністів, водіїв автотранспортних засобів, робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, токарів, кухарів, комірників, підсобних робітників та інших. Середня заробітна плата для працівників складає 7 000 гривень», - повідомила директор центру зайнятості Людмила Павліченко.

На цей час бельгійський фермер для свого господарства успішно орендує понад 2 500 га землі та залучив в аграрну справу близько 7 млн. євро.

За його словами він не збирається зупинятися на досягнутому – з весни поточного року вже розпочалося будівництво двох овочесховищ на 25 000 тонн. А найближчим майбутнім Том Ван Гоі планує створити молочно-товарну ферму та завод з виробництва чіпсів, на яких будуть створенні десятки нових робочих місць, що у свою чергу сприятиме зайнятості місцевого населення.

pro-vincia.com.ua


Адрес новости: http://elcomart.com/show/470607.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua