Американські компанії зацікавилися плодоовочевою галуззю України

12 авг, 15:05

Американська комерційна служба разом з асоціацією «Укрсадпром» підготували маркетингове дослідження плодоовочевої галузі України. Звіт покликаний зацікавити американські компанії робити інвестиції у цю сферу, інформують у блозі посольства США в Україні.

«Через домінування України в експорті зернових культур американські компанії дуже мало знають про великий торговельний та інвестиційний потенціал українського плодоовочевого сектора. Звіт Комерційної служби надасть американським компаніям інформацію, необхідну для оцінки України, як потенційного торговельного та інвестиційного партнера», - йдеться у повідомленні.

Посольство закликало американські та українські компанії, які зацікавлені в просуванні торгових можливостей в цій галузі, зв'язатися з Американською комерційною службою у Києві.

«Наша місія полягає у збільшенні американського експорту в Україну, і одним з наших стратегічних пріоритетів є пошук технологій і обладнання США, які будуть сприяти збільшенню виробництва сільськогосподарської продукції в Україні», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, більша співпраця між США та Україною у цій сфері допоможе Україні забезпечити виробництво продуктів харчування з доданою вартістю як для внутрішнього ринку, так і для нових експортних ринків.

zaxid.net


Адрес новости: http://elcomart.com/show/469763.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua