Будівельник «Менори» отримає 63 мільйони на дитсадки і лікарню

30 сен, 00:01

ТОВ «Рубікон-Моноліт» 19-21 вересня за результатами тендерів отримало підрядів на будівельні роботи на суму 62,59 млн грн. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Наші Гроші.

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради за 32,68 млн грн. замовив реконструкцію дитячого садка №390 по пров. Штурманському, 3.

Виконають будівельні роботи, зовнішнє і внутрішнє опорядження, влаштують інженерні мережі, встановлять вікна і двері, придбають меблі та побутову техніку, благоустроять територію.

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації дасть:

- 20,43 млн грн. на реконструкцію сходово-ліфтового вузла головного корпусу обласної дитячої клінічної лікарні блок №2 із прибудовою переходу до блоку №6 по вул. Космічній, 13.
- 9,48 млн грн. на перебудову п’ятиквартирного житлового будинку під дитсадок у с. Вільне Новомосковського району.

Усі роботи мають виконати до кінця 2017 року.

Єдиними конкурентами були ПП «Спецбудмонтаж-21», ТОВ «Науково-виробнича фірма «Константа-Строй» і ТОВ «Комерційний центр «Лібертон».

ТОВ «Актив Стальстрой» пропонувало ремонт міського дитсадка на 39% дешевше. Заявку відхилили через відсутність досвіду, розрахунку вартості, матеріально-технічної бази і кваліфікованих працівників.

Засновниками «Рубікон-моноліту» є Григорій Козинський, Вано Майсурадзе і Станіслав Маланчук. Із 2004 р. засновником також був Роман Бенко.

Козинський виконував будівельні проекти на замовлення одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова, наприклад, будівництво єврейського центру «Менора» у Дніпрі.

Бенко очолює відділ контролю та державного нагляду Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області.

dniprograd.org


Адрес новости: http://elcomart.com/show/465857.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua