Український виробник олії Vioil залучить 40 млн дол. кредитів

16 июл, 09:00

Європейський банк реконструкції та розвитку організує синдикований кредит на суму 40 млн дол. для поповнення оборотного капіталу групи Vioil.

Про це з посиланням на прес-службу ЄБРР повідомляє АПК-Інформ.

Фінансування буде складатися з кредиту «A» на суму до 20 млн дол., який ЄБРР надасть із власних коштів, і кредиту «B» на суму до 20 млн дол., який буде синдикований у банку ING Bank NV.

Ці кошти будуть використані для фінансування потреб Vioil в оборотному капіталі для олійноекстракційних операцій: авансового фінансування сільськогосподарських виробників, запуску нових продуктів і початку спільного вирощування високоолеїнових культур та виробництва олії з сільськогосподарськими виробниками.

Промислова група Vioil є одним з найбільших виробників соняшникової олії в Україні. Компанія займається виробництвом і оптовими продажами соняшникової, рапсової та соєвої олій, рослинних жирів, шроту, пелет, жирних кислот. Компанія веде торговельну діяльність на території України, СНД та Європи. До складу компанії в Україні входять два олієжирові комбінати: Вінницький і Чернівецький.

agravery.com


Адрес новости: http://elcomart.com/show/459229.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua