День Збройних Сил України стане на українському флоті днем відкритих дверей

06 дек, 09:17

Чотирнадцята річниця Збройних Сил України на українському флоті відзначена традиційним урочистим ритуалом покладання вінків і квітів до Меморіалу героїчним захисникам Севастополя 1941-1942 років.
 
Протягом листопада силами особового складу гарнізонів флоту було упорядковано братські могили, військові поховання, відремонтовано пам’ятники, обеліски, меморіали захисникам Вітчизни.
 
З нагоди свята у клубі Севастопольського військово-морського інституту (СВМІ) ім. П.С. Нахімова відбулися урочисті збори Севастопольського гарнізону, на які були запрошені представники шахтарського краю – Заслужені шахтарі України та керівники установ освіти і науки Донецької області, командування Чорноморського флоту Російської Федерації, керівництва Севастопольської міської державної адміністрації і Севастопольської міської Ради, ветерани, гості і мешканці міста.
 
За ініціативи шахтарських колективів та керівництва Донецької області за зміцнення дружніх стосунків та розвиток шефських відносин і набуття нового змісту у суспільній справі патріотичного виховання підростаючого покоління командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України віце-адмірала Ігоря Князя нагороджено нагрудною відзнакою “Шахтарська слава” III ступеня.
 
Ранком 6 грудня на кораблях і суднах українського флоту відбудеться урочистий підйом Державного Прапора України, Військово-Морського Прапора України і прапорів розцвічування. На шикуваннях особового складу частин та підрозділів Військово-Морських Сил буде зачитане поздоровлення Міністра оборони України.
 
Цього дня для українських військових моряків передбачені екскурсії в театри і музеї міста, відвідування Панорами і Діорами. У свою чергу, школярі і студенти навчальних закладів Севастополя зможуть відвідати кораблі ВМС, оглянути учбово-матеріальну базу, зразки бойової
 
Инф. Урядовий портал


 
 

Адрес новости: http://elcomart.com/show/39908.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua