Купівля через інтернет має велику кон’юнктуру

01 дек, 10:21

Число покупців, які роблять це за допомогою інтернету, зростає. Послуга купувати за допомогою інтернету користується у Німеччині великою популярністю. У 2005 році громадяни Німеччини закупили через інтернет товарів (без урахування автомобілів) та послуг на рекордну суму близько 18,1 мільярдів євро, повідомив Федеральний союз німецької служби тогівлі поштою у понеділок (21.11). Будь-що, чи то одяг, чи електроніка, подорожі чи страхування - продаж через Інтернет процвітає. Німецькі товариства, які займаються розсилкою товарів, розраховують у цьому році на збільшення обсягів майже на чверть.
 
„Інтернет отримує все більше значення як канал збуту та спосіб замовлення", говорить голова комісії Е-Commerce Федерального союзу німецької служби тогівлі поштою Томас Ліпке. Десять років після відкриття першого магазину в інтернеті він став другою опорою поряд з традиційними паперовими каталогами. Саме сьогодні торгівельні установи, які працюють методом розсилки, досягають третини своїх обсягів за допомогою магазинів в інтернеті. Частина продажу за допомогою інтернету від загального обсягу зросте за оцінками до 2010 року близько на 50 відсотків.
 
Число покупців через інтернет потужно зростає за даними Союзу. Цього року кожен другий громадянин Німеччини віком між 14 та 64 роками робить покупки через інтернет. П’ять років тому це був лише кожен десятий.
 
Інф. german-embassy.kiev.ua
 
  
 
 

Адрес новости: http://elcomart.com/show/39539.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua