Найбільш резонансні злочини та події на 11.03.2006 р.

13 мар, 10:06

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2776 заяв про злочини. Вжитими заходами 1702 (61,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 12 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 14 розбійних нападів, 45 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2776 заяв про злочини. Вжитими заходами 1702 (61,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 12 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 14 розбійних нападів, 45 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 109 осіб. У правопорушників вилучено кулемет, 8 пістолетів, 4 гвинтівки, 18 обрізів мисливських рушниць, 15 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 0,6 кг вибухівки та понад 1,6 тис. набоїв.

затримано 109 осіб. У правопорушників вилучено кулемет, 8 пістолетів, 4 гвинтівки, 18 обрізів мисливських рушниць, 15 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 0,6 кг вибухівки та понад 1,6 тис. набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 223 особи. У них вилучено 25,6 кг наркотиків.

затримано 223 особи. У них вилучено 25,6 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1453 особи.

вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1453 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 49 осіб.

заарештовано 49 осіб.

Упродовж минулої доби порушено 233 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 74 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

порушено 233 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 74 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб загинули та 93 - травмовано.

зафіксовано 79 дорожньо-транспортних пригод, у яких 5 осіб загинули та 93 - травмовано.

В місті Одеса у своєму будинку було знайдено мертвим, з ножовими пораненнями господаря. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Встановлено, що вони ввечері 8 березня в будинку потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв скоїли вбивство.

у своєму будинку було знайдено мертвим, з ножовими пораненнями господаря. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Встановлено, що вони ввечері 8 березня в будинку потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв скоїли вбивство.

У місті Донецьк затримано двох місцевих жителів та жителя міста Єнакієве. Попередньо встановлено, що вони ввечері 3 грудня минулого року ввійшли до будинку потерпілого та нанесли йому смертельні тілесні ушкодження й викрали 3,6 тис. гривень.

затримано двох місцевих жителів та жителя міста Єнакієве. Попередньо встановлено, що вони ввечері 3 грудня минулого року ввійшли до будинку потерпілого та нанесли йому смертельні тілесні ушкодження й викрали 3,6 тис. гривень.

У місті Балаклія Харківської області затримано місцевого жителя. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що він увечері 11 лютого у своєму будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження жителю міста Горлівка Донецької області, й з метою приховування злочину, виніс його труп на вулицю та заховав в контейнері для сміття.

затримано місцевого жителя. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що він увечері 11 лютого у своєму будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження жителю міста Горлівка Донецької області, й з метою приховування злочину, виніс його труп на вулицю та заховав в контейнері для сміття.

У місті Сімферополь Автономної Республіки Крим затримано двох громадян. Попередньо встановлено, що вони протягом певного періоду часу організували вивезення до Турецької Республіки трьох жительок півострова, де продали їх сутенерам з метою сексуальної експлуатації. Потерпілих повернено на батьківщину.

затримано двох громадян. Попередньо встановлено, що вони протягом певного періоду часу організували вивезення до Турецької Республіки трьох жительок півострова, де продали їх сутенерам з метою сексуальної експлуатації. Потерпілих повернено на батьківщину.

У Дарницькому районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано чотирьох громадян Республіки Грузія та жителя Київської області. Попередньо встановлено, що вони вдень 8 березня шляхом зламу замків вхідних дверей проникли до квартири одного з киян, приватного підприємця, й викрали 100 тис. грн та 5 тис. доларів США.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано чотирьох громадян Республіки Грузія та жителя Київської області. Попередньо встановлено, що вони вдень 8 березня шляхом зламу замків вхідних дверей проникли до квартири одного з киян, приватного підприємця, й викрали 100 тис. грн та 5 тис. доларів США.

У Дарницькому районі міста Києва затримано громадянина без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 400 г вибухівки.

затримано громадянина без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено 400 г вибухівки.

У місті Херсон затримано жителя одного з селищ Херсонської області, у якого вилучено 482 таблетки “екстазі”.

затримано жителя одного з селищ Херсонської області, у якого вилучено 482 таблетки “екстазі”.

У місті Києві працівниками управління ДСБЕЗ викрито посадовця одного державного виробничого об’єднання який вимагав та отримав 175 доларів США хабара від директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю за продовження терміну оренди приміщень. Задокументовано ще 6 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму 2,5 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками управління ДСБЕЗ викрито посадовця одного державного виробничого об’єднання який вимагав та отримав 175 доларів США хабара від директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю за продовження терміну оренди приміщень. Задокументовано ще 6 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму 2,5 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

На Київщині працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадових осіб двох сільськогосподарських товариств які без погодження з власниками паїв підписали договір про переведення боргу з одного сільськогосподарського господарства на інше. В наслідок чого господарський суд виніс рішення про стягнення з останнього 664,2 тис. грн боргу на користь одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Таким чином власникам паїв завдано збитки на згадану суму. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

працівниками відділу ДСБЕЗ викрито посадових осіб двох сільськогосподарських товариств які без погодження з власниками паїв підписали договір про переведення боргу з одного сільськогосподарського господарства на інше. В наслідок чого господарський суд виніс рішення про стягнення з останнього 664,2 тис. грн боргу на користь одного з товариств з обмеженою відповідальністю. Таким чином власникам паїв завдано збитки на згадану суму. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://elcomart.com/show/119805.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua