Плачков відбув з візитом до Туркменістану

11 окт, 16:43

11 жовтня 2005 року українська делегація на чолі з Міністром палива та енергетики України Іваном Плачковим відбула з робочим візитом до Туркменістану.Під час візиту планується зустріч міністра та членів української делегації з Президентом Туркменістану Сапармуратом Ніязовим з метою обговорення подальшого розвитку двостороннього співробітництва. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Міністерство палива та енергетики України.
 
У складі делегації - перший заступник Міністра-голова правління НАК „Нафтогаз України” Олексій Івченко.Нагадаємо, що напередодні, 10 жовтня, Президент України Віктор Ющенко мав зустріч з Іваном Плачковим, під час якої було обговорено питання поточної діяльності паливно-енергетичного комплексу України та перспективні напрямки його розвитку.
 
Міністр поінформував Президента про стан підготовки ПЕК до осінньо-зимового періоду, а також про стан забезпечення балансу надходжень та розподілу природного газу на 2005 рік і подальшу перспективу.
 
Крім того, розглянуто питання удосконалення системи державного управління в енергетичній сфері. Обговорено також питання співробітництва з Туркменістаном.
 
ELCOMART Политика
 
 

Адрес новости: http://elcomart.com/show/106558.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua