Ющенко зустрівся з Президентом Румунії

02 фев, 11:57

У Маріїнському палаці відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Віктора Ющенка та Президента Румунії Траяна Бесеску. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

Заплановано, що після зустрічі у вузькому колі відбудуться переговори делегацій двох держав під головуванням Президентів.

З українського боку участь у переговорах візьмуть зокрема Борис Тарасюк, міністр закордонних справ, Павло Ігнатенко, міністр охорони навколишнього природного середовища, Володимир Шандра, міністр промислової політики, Ігор Ліховий, міністр культури і туризму, В’ячеслав Кириленко, віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань.

Після переговорів заплановано підписання українсько-румунських документів. Протокол про створення спільної українсько-румунської президентської комісії підпишуть Глави держав. Сьогодні ж відбудеться інавгураційне засідання цієї комісії.

Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії про пункти пропуску через українсько-румунський державний кордон підпишуть міністри закордонних справ двох країн – Борис Тарасюк та Міхай Резван Унгуряну.

2–3 лютого Президент Румунії перебуває в Україні з офіційним візитом.

ELCOMART Политика


Адрес новости: http://elcomart.com/show/100057.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua