• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ринок оренди житла сповільнює обороти і ціни на тлі новин з фронту
    Опубликовано: 2024-05-15 11:49:24

    Попит зменшився, проте, як і раніше, орендар віддає перевагу квартирам у хорошому стані, що розташовані на невисоких поверхах.

    На тлі невизначеної ситуації на фронті ринок оренди, як і купівля-продаж квартир, перебувають у підвішеному стані.

    За даними аналітиків маркетплейсу DIM.RIA, суттєво впала пропозиція на ринку оренди. Не тільки у східних та південних регіонах - Сумщині (-77%), Полтавщині (-71%), Одещині (-25%), а й на заході країни - Закарпатській, Чернівецькій і навіть Івано-Франківській областях.

    Водночас є кілька областей, де пропозиція зросла. У Волинській області на 50% збільшилася кількість оголошень, на Львівщині цей показник сягнув 41%.

    Як наголосила в коментарі Delo.ua голова київського відділення Асоціації фахівців з нерухомості Оксана Ковтун, також в останні кілька тижнів значно зменшився попит на оренду в столиці.

    "В останні тижні ринок завмер. Шукають житло в оренду у травні зазвичай переселенці з Харківщини, кияни - дуже рідко", - наголосила рієлтор.

    Попит, як і раніше, зосереджений на вмебльованих квартирах у хорошому стані, орендарі віддають перевагу невисоким поверхам.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.