• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні створили каталог індустріальних парків: навіщо він потрібен
    Опубликовано: 2024-05-14 11:45:46

    Міністерство економіки України презентувало каталог індустріальних парків, який допоможе підприємствам знайти партнерів або місце з облаштованою інфраструктурою, де можна розмістити свої виробничі потужності, а також залучити нові інвестиції.

    Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

    Зазначається, що в каталозі індустріальних парків потенційний інвестор може знайти все необхідне для успішного вибору місця для свого бізнесу: від спеціалізації парків до місцевих стимулів для резидентів. Детальна інформація про розташування, площу, інфраструктуру та доступні послуги допоможе зрозуміти потенціал кожної локації.

    Крім того, каталог містить дані про податкові та інвестиційні стимули, що дозволить максимально використати переваги, які надає кожен індустріальний парк.

    Як зауважують в Мінекономіки, індустріальні парки сприятимуть модернізації промисловості, впровадженню підходів ресурсоефективності та циркулярної економіки, збільшенню зайнятості та регіональному розвитку, що неодноразово підтверджено світовим досвідом

    З каталогом можна ознайомитись за посиланням.

    “Індустріальні парки — це чудова можливість для залучення інвестицій у реальний сектор і стимулювання економіки та розвитку регіонів. Підрахунки показують, що 1 гектар індустріального парку дозволяє створити 50 нових робочих місць, а $1 державних інвестицій в інфраструктуру індустріальних парків - залучити $6 додаткових приватних інвестицій".- наголосила перший віцепрем’єр-міністр України – міністр економіки Юлія Свириденко.

    За її словами, розвиток індустріальних парків є важливою складовою нашої політики “Зроблено в Україні”, саме тому на розвиток інфраструктури індустріальних парків на цей рік у бюджеті  заклали 1 млрд грн.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.